AQ Hiuskonsult AQ Hiuskonsult

Naisten hiustenlähtö & hiuslisäkkeet

Hiusten ohentumista tapahtuu ikään katsomatta ja se onkin yleinen ongelma monelle naiselle. Useimmiten päälaelle pitää lisätä tuuheutta ja tämä onkin yleisin sekä monella tapaa haasteellisin alue. Hiustenpidennykset lisäävät voluumia vain pään sivu- ja takaosalle, myöskään omilla hiuksilla ei ohentumista saa peitettyä.

Hiuslisäkkeet nopeana ja huomaamattomana ratkaisuna

Nykyaikaiset hiuslisäkkeet ovat huomaamattomia ja erittäin ohuita. Käsinsolmitut mallit ovat läheltäkin erittäin luonnollisen näköisiä. Mallit ovat lähes poikkeuksetta käsinsolmittuja. Hiusmateriaaleina käytetään asiakkaan tarpeiden mukaisesti sekä kuituhiusta että aitoa hiusta. Vakiomallisisissa hiuslisäkkeissä on lähes parikymmentä vaihtoehtoa erilaisien pohjien koon sekä hiuspituuden mukaisesti.

Kun hiustuuhenne on oikean kokoinen se pysyy napakasti kiinni

Hiuslisäkkeillä on useita kiinnitysmahdollisuuksia. Sopiva ja ratkaisuista toimivin kiinnitystapa valitaan yhdessa asiakkaan kanssa aina asiakkaan oman hiustilanteen mukaisesti. Monesti asiakkaalle sopii parhaiten tutustua lisäkkeen käyttöön hiuslukkokiinnityksellä, tällöin asiakas voi tarpeen mukaan irrottaa sekä kiinniittää itse hiuslisäkkeen. Hiuslukkokiinnityksessä edellytyksenä on että asiakkaalla on alla omaa tervettä hiusta, johon hiuslukot kiinnittyvät napakasti. Suuremmissakin hiusalueiden ohentumisissa erikokoiset hiuslisäkkeet mahdollistavat kiinnityksen.

Hiuslisäke monenlaiseen käyttötarkoitukseen

Kaikista yleisin tuuhenne on hiuslukoilla kiinnitetty, tämä ei edellytä mitään muutosta omiin hiuksiin. Joskus ainoastaan tarvitaan kevyt kerrostusleikkaus. Käyttötarkoituksia on monenlaisia, osa asiakkaista kaipaa tuuhennusta satunnaiseen käyttöön, kuten juhliin, ja toisaalta osalle tuuhenne on korvaamaton apu päivittäisessä elämässä.

Tässä muutamia suosituimpia malleja

Fill in

Aitohiuslisäke

  • Häiveotsa
  • Hiuspituus 23 cm
  • Pohjakoko 13 x 8 cm

Valmistetaan myös edullisempana kuituversiona.

Matrix

Aitohiuslisäke

  • Häiveotsa
  • Hiuspituus 30 cm
  • Pohjakoko 17×16 cm

Aitohiusmallit

Aitohius on hyvin käytössä kestävää ja muokattavissa kasvavan hiuksen tavoin. Aitohiusta voi kihartaa sekä suoristaa. Aidosta hiuksesta valmistetut lisäkkeet ovat hinnaltaan n. 430€ - 850€. Hinta riippuu pohjan koosta sekä hiuksen pituudesta. Kaikkien lisäkkeiden hintoihin kuuluvat aina sovituspalvelu ja mahdolliset leikkaustyöt.

Kuituhiusmalli

Kuituhius ei haalistu pidemmässäkään käytössä ja pitää värinsä loistavasti. Kuituhiusta ei varsinaisesti tarvitse laittaa juuri ollenkaa, materiaalina kuituhius on helppokäyttöinen. Aidon hiuksen tavoin kuituhius ei kestä kulutusta. Kuituhius sekoittuu omaan kasvavaan hiukseen joten kuidin kesto hiuslisäkkeessä on paremi kuin aidossa hiuksessa. Hintaluokassaan kuitumallit ovat edullisempia n. 200€ - 320€. Hintaan vaikuttaa käsityön määrä sekä pohjan koko. Kaikkien lisäkkeiden hintaan kuuluvat aina sovituspalvelu ja mahdolliset leikkaustyöt.

Tutustu erilaisiin lisäkemalleihin