AQ Hiuskonsult AQ Hiuskonsult

Peruukit

Raquel Welch

Uusi innostava Raquel Welch –sarjan Urban Styles –mallisto sisältää upeita peruukkimalleja ja lukemattomia värimahdollisuuksia. Ei väliä minkä mallin valitset – joko lyhyen ja sporttisen tai pitkän ja elegantin –inspiroidut muodikkaista malleista ja väreistä, jotka sopivat kaikkiin tilaisuuksiin. Raquel Welch –mallistosta löydät sekä monofilament että nauhapohjaiset mallit käyttötarpeesi mukaan.

Suurimmassa osassa malleja on monofilament päälaen osalla. Joissain edullisemman hintaluokan peruukeissa monofilament-osa on ainoastaan pyörteen kohdalla. Hiusmateriaalina käytetään kevyttä ja luonnollisen hiuksen kaltaista kuituhiusta. Raquel Welch –hiusten luonnollinen keveys on saanut asiakkailtamme erityistä kiitosta.

HairPower

HairPower–mallisto käsittää yli sata erilaista hiusmallia ja onkin kattavin valikoimassamme olevista peruukkimallistoista. Malliston hiuksissa yhdistyvät sekä viimeisimmät kansainväliset hiustrendit että suositut klassiset hiusmallit. Hiusmalleja on saatavissa useissa eri värisävyissä. Mallistosta löydät sekä monofilament, käsinsolmitut että nauhapohjaiset mallit käyttötarpeesi mukaan. Tästä laadukkaasta laajasta mallistosta löytyy varmasti jokaiseen tyyliin ja makuun sopivat hiukset!

Hintaluokka 260€ – 450€

Annica Hansen

Annica Hansen peruukkimallisto on kehitetty yhteistyössä yhden euroopan tunnetuimman peruukkivalmistajan Ellen-Willen kanssa. Annica Hansen Lifestyle Collection koostuu 15 modernista ja trendikkäästä hiusmallista, joista löytyy jokaisen tyyliin sopivia. Malliston kasvona toimii saksalainen tv-juontaja ja bloggari Annica Hansen. Peruukit ovat valmistettu ammattitaidolla, laadukkaista materiaaleista ja saatavilla on jopa 31 eri väriä!

Hair Society

Ylelliset Hair Society -mallit ovat äärimmäistä laatua ja tyylikkyyttä haluavan valinta. Mallit ovat käytössä kevyitä, 100% käsinsolmittuja ja niiden pohjamateriaalina on monofilament. Hair Societyn käyttömukavuus perustuu käsityön määrään hiusten solmintavaiheessa. Malliston peruukit ovat voittaneet useita hiusalan kilpailuja ja niitä on kiitetty erityisesti keveydestä ja käyttömukavuudesta.

Hintaluokka 420€ – 490€

Prime Power

Kun yhdistetään aidonhiuksen ja kuituhiuksen hyvät puolet syntyy Prime Power –mallisto. Kaikki peruukit ovat valmistettu aidonhiuksen ja lämmönkestävän kuituhiuksen sekoitteesta, eli hiusta voi kihartaa ja suoristaa aidon hiuksen tavoin. Käyttöikä on tavallista kuituhiusperuukkia pidempi ja värin pysyvyys aitoa hiusta parempi. Ja mikä parasta myös hinta on aitoa hiusta edullisempi.

Pure Power

Uuden Pure! Power–aitohiusperuukkimalliston kaikki peruukit on valmistettu 100% laadukkaasta remy-hiuksesta. Malliston ainutlaatuisuus ei piile pelkästään laadukkaassa hiuksessa vaan myös keveys, erinomainen istuvuus sekä kampauksellisuus tekee tästä mallistosta loisteliaan. Malleja on saatavilla useissa eri luonnonsävyissä.

Hintaluokka 890€ – 1590€

Christine Headwear -päähineet vanha

Malliston erityispiirre on se, että siihen kuuluvat päähineet on suunniteltu erityisesti hiuksettomien tarpeita ajatellen. Tästä syystä valmistusmateriaaleina on käytetty materiaaleja, jotka ovat keveitä ja tuntuvat mukavalta ihoa vasten, kuten esimerkiksi bambu- ja maitokuitu sekä silkki ja puuvilla.

Christine Headwear valmistaa erilaisia päähineitä, kuten hattuja, turbaaneja ja huiveja, jotka soveltuvat mainiosti eri käyttötarkoituksiin. Tutustu monipuoliseen valikoimaan verkkokaupassamme ja tilaa rohkeasti itseäsi eniten miellyttävä vaihtoehto – kaikki myymämme naisten päähineet ovat turvallisia ja CE-hyväksyttyjä. Takaamme ostoksille myös pikaiset toimitukset: heti tilatut tuotteet toimitetaan perille pääsääntöisesti jopa yhden-kahden arkipäivän aikana.

Christine Headwear -päähineet

When only the best is good enough – Kun ainoastaan paras on tarpeeksi hyvä

Christine Headwear -mallisto on suunniteltu Tanskassa ja sen huivit ja päähineet on kehitetty erityisesti hiuksettomien tarpeita ajatellen. Naisten päähineet on tehty hienoimmista ja ihoystävällisimmistä materiaaleista kuten bambukuitu, silkki, puuvilla ja maitokuitu. Koska malliston tuotteet on valmistettu huippulaatuisista luonnonmateriaaleista, tuntuvat ne käytössä kevyiltä, hengittäviltä ja mukavilta ihoa vasten taaten täydellisen istuvuuden. Mallistoon kuuluu useita erilaisia huiveja, hattuja sekä turbaaneja eri käyttötarkoituksiin. Huivien, hattujen ja turbaanien hinnat ovat 32-55€ hintaluokassa sekä erityistuotteet (uimalakkimallisto sekä peruukkien oheistuotteet) 13-29 € hintaluokassa.