AQ Hiuskonsult AQ Hiuskonsult

Christine Headwear -päähineet

Malliston erityispiirre on se, että siihen kuuluvat päähineet on suunniteltu erityisesti hiuksettomien tarpeita ajatellen. Tästä syystä valmistusmateriaaleina on käytetty materiaaleja, jotka ovat keveitä ja tuntuvat mukavalta ihoa vasten, kuten esimerkiksi bambu- ja maitokuitu sekä silkki ja puuvilla.

Christine Headwear valmistaa erilaisia päähineitä, kuten hattuja, turbaaneja ja huiveja, jotka soveltuvat mainiosti eri käyttötarkoituksiin. Tutustu monipuoliseen valikoimaan verkkokaupassamme ja tilaa rohkeasti itseäsi eniten miellyttävä vaihtoehto – kaikki myymämme naisten päähineet ovat turvallisia ja CE-hyväksyttyjä. Takaamme ostoksille myös pikaiset toimitukset: heti tilatut tuotteet toimitetaan perille pääsääntöisesti jopa yhden-kahden arkipäivän aikana.

Christine Headwear -päähineet

When only the best is good enough – Kun ainoastaan paras on tarpeeksi hyvä

Christine Headwear -mallisto on suunniteltu Tanskassa ja sen huivit ja päähineet on kehitetty erityisesti hiuksettomien tarpeita ajatellen. Naisten päähineet on tehty hienoimmista ja ihoystävällisimmistä materiaaleista kuten bambukuitu, silkki, puuvilla ja maitokuitu. Koska malliston tuotteet on valmistettu huippulaatuisista luonnonmateriaaleista, tuntuvat ne käytössä kevyiltä, hengittäviltä ja mukavilta ihoa vasten taaten täydellisen istuvuuden. Mallistoon kuuluu useita erilaisia huiveja, hattuja sekä turbaaneja eri käyttötarkoituksiin. Huivien, hattujen ja turbaanien hinnat ovat 32-55€ hintaluokassa sekä erityistuotteet (uimalakkimallisto sekä peruukkien oheistuotteet) 13-29 € hintaluokassa.