AQ Hiuskonsult AQ Hiuskonsult

Tietoa yrityksestä

Olen toiminut parturikampaajana jo vuodesta 1988. Perustin Hiusstudio Artiquen vuonna 1994 Kuopion keskustaan jossa yritys sijaitsee edelleen. Toimin työni ohella kouluttajana eri yrityksillä, sekä olen työskennellyt teatterilla ja TV1:llä maskeerauksen ja hiusten laiton merkeissä. Olen tällä alalla nähnyt ja tehnyt kaikenlaista, kaikesta olen paljon oppinut ja saanut.

AQ Hiuskonsult syntyi tarpeeseen, kun huomasin että asiakkaani tai tuttavani, jotka ovat sairastuneet ja menettäneet hiuksensa olevan täysin tuuliajolla. Tarjolla ei ollut palvelua, jossa kartoitettaisiin ensin tilanne ja yhdessä etsittäisiin ratkaisu ongelmaan. Tuli tarve auttaa ja tehdä jotain.

AQ Hiuskonsultin tavoite on antaa henkilökohtaista palvelua asiakkaille, joilla on sairauden tai muun syyn seurauksena ongelmia hiustensa kanssa, tai mahdollisesti ei hiuksia ollenkaan. AQ Hiuskonsult ei ole vain "peruukkikauppa", tarkoituksena on olla asiakkaan tukena vaikean valinnan edessä ja antaa opastusta sekä asiantuntevaa palvelua.

Ota rohkeasti yhteyttä, etsitään yhdessä ratkaisut hiusongelmiisi!